Upptäck fördelarna med SBA Online

SBA Online – en digital SBA – ditt ultimata verktyg för systematiskt brandskyddsarbete (SBA)

Genom SBA Online får ni tillgång till enkla och snabba sätt att överblicka, uppdatera och redovisa statusen för ert brandskyddsarbete. I SBA Online sammanförs all information på ett enda ställe, vilket gör det smidigt att arbeta systematiskt med brandskyddet.

Du kan alltid känna dig trygg

Med det digitala verktyget SBA Online har du fullständig kontroll över det systematiska brandskyddsarbetet. Du kan alltid känna dig trygg då systemet håller dig informerad om allt som händer och påminner dig om de åtgärder som behöver vidtas för att säkerställa ditt brandskydd. Oavsett om du föredrar att använda den mobila plattformen eller arbeta när som helst, så finns allt tillgängligt för dig.

SBA Online är ett webbaserat verktyg, en digital SBA, som gör det enkelt att sköta det systematiska brandskyddsarbetet och säkerställa att ni uppfyller lagar och regler kring brandskyddet. Enklare kan det inte bli, inte proffsigare heller.

Enkelhet

SBA Online  är framtaget för att vara enkelt. Kan man hantera en webbläsare, kan man hantera systemet.

Tillgänglighet

Egenkontrollen är tillgänglig några knapptryck bort – när du har tillgång till internet. Historiska kontroller är tillgängligt på ett och samma ställe.

Kvalitetssäkring

Genom att det digitala SBA systemet ger påminnelser när det är dags att göra kontroller samt tydligt visar resultatet med möjlighet att delegera för åtgärd så kvalitetssäkrar ni ert SBA-arbete.

 

Upptäck fördelarna med molntjänsten SBA Online och uppnå en hög nivå av effektivitet och noggrannhet i brandskyddsarbetet.

Låt oss underlätta för er med digital SBA för en brandsäker fastighet. Med SBA Online blir brandskyddet enkelt och tillgängligt för alla.

Erbjudande!

Om du tecknar SBA
Online så bjuder vi just nu

på de 3 första månaderna.

Vill du veta mer?
Kontakta oss idag!

Det digitala verktyget SBA-Online ger dig fullständig kontroll över det systematiska brandskyddsarbetet.

11 + 3 =

Varför Brandsäkra?

Fokuserad expertis

Vi jobbar bara med brandskydd i fastigheter. Vi är specialiserade på brandskydd i flerbostadshus.

Teknik och leverantörsoberoende

Vi säljer inte teknik och utrustning – vi hjälper dig med ditt ansvar, oavsett vad som behöver göras. Vi ser till att ni uppfyller SBA och rekommenderar de åtgärder som krävs.

Långsiktigt ansvar

Vi axlar ditt ansvar över tid, beroende på hur mycket du vill göra själv och hur mycket du vill överlåta på oss.

Brandsäkra är specialiserat på brandskydd. Vi kan det här.  Vi utför besiktningar, installerar och underhåller. Vi utbildar också inom brandskydd.

Vi erbjuder våra tjänster i hela Sverige.

BRANDSÄKRA AB
Vendevägen 90
182 32 Danderyd
0771-19 22 00

 

FÖLJ OSS:

 

Copyright® 2024 |  Brandsäkra AB | INTEGRITETSPOLICY