Helhetslösningar inom förbyggande brandskydd

Brandsäkra Norden AB erbjuder helhetslösningar inom förbyggande brandskydd åt fastighetsägare, bostadsföretag och bostadsrättföreningar.

Kontakta oss

Vi arbetar inom
många olika brandskyddsområden
i hela Sverige

Förebyggande brandskydd som uppfyller både dina och lagens krav

Vår vision är att ingen skall omkomma i bostadsbrand. Det är en tufft mål så vi måste börja nu – med din fastighet.

Brandsäkra arbetar med att förebygga brand. Vi utbildar inom brandskydd, utför besiktningar samt installerar och underhåller brandskydd. Vi erbjuder våra tjänster i hela Sverige.

Vi lyssnar på våra kunder och utgår alltid från kundens förutsättningar i arbetet med att förebygga brand. Målsättningen är att fastigheten efter vår insats skall uppfylla alla lagar och förordningar samt våra kunders krav på säkerhet. Vi tror på snabb och bra service. Vi arbetar med utgångspunkt från att du som kund skall få en så bra upplevelse som möjligt. Om du inte är nöjd med det vi levererar är vi tacksamma om du hör av dig och berättar det för oss.

Det finns flera vägar till ett bra förebyggande brandskydd och en tryggare vardag. Som valet av en bra leverantör. För att göra ditt val lite enklare samarbetar vi med flera bostadsföretag, fastighetsförvaltare, kommuner och företag där vi hjälper till med brandskydd.

 

Varför Brandsäkra?

Fokuserad expertis

Vi jobbar bara med brandskydd i fastigheter. Vi är specialiserade på brandskydd i flerbostadshus.

Teknik och leverantörsoberoende

Vi säljer inte teknik och utrustning – vi hjälper dig med ditt ansvar, oavsett vad som behöver göras. Vi ser till att ni uppfyller SBA och rekommenderar de åtgärder som krävs.

Långsiktigt ansvar

Vi axlar ditt ansvar över tid, beroende på hur mycket du vill göra själv och hur mycket du vill överlåta på oss.

Brandsäkra är specialiserat på brandskydd. Vi kan det här.  Vi utför besiktningar, installerar och underhåller. Vi utbildar också inom brandskydd.

Vi erbjuder våra tjänster i hela Sverige.

BRANDSÄKRA AB
Vendevägen 90
182 32 Danderyd
0771-19 22 00

 

FÖLJ OSS:

 

Copyright® 2024 |  Brandsäkra AB | INTEGRITETSPOLICY