JOBBA HOS OSS

Brandsäkra söker nya medarbetare

2023-10-31

Säljare inom B2B

Om du drivs av att arbeta relationsbyggande och vill jobba på ett företag som verkar för något meningsfullt, kan vi ha tjänsten för dig. Brandsäkra är i en spännande fas och du kommer in i ett skede med goda utvecklingsmöjligheter för dig och bolaget. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Brandsäkra arbetar med att förebygga brand och vår vision är att ingen skall omkomma i bostadsbrand.

På Brandsäkra utbildar vi inom brandskydd, utför besiktningar samt installerar och underhåller brandskydd.

Huvudkontor är beläget i Danderyd, Stockholm, och dit söker vi nu en säljare inom B2B. Företaget består av ca 25 personer och i säljteamet är ni fyra personer och en försäljningschef.

Om tjänsten

I rollen som säljare kommer du att arbeta med försäljning inom brandskydd till bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Här är kvalitet viktigare än kvantitet för att vägleda kunden till den bästa lösningen. Du kommer att arbeta via telefon samt digitala- och fysiska möten i nära samarbete med konsulter inom brandskydd. Din anställning inleds med en introduktion i brandskydd och sedan kommer du löpande vidareutbildas inom området. Organisationen beskrivs av medarbetarna som platt där det är enkelt att få sin röst hörd och där de har en god sammanhållning. I rollen kommer du att ges mycket frihet under ansvar där du själv planerar ditt arbete.

Du kommer att arbeta kontorstider med flexibilitet. Lönen kommer att bestå av en grundlön + provision. Du kommer även ta del av tjänstepension, friskvård och företagsaktiviteter.

Vi söker dig som

Innehar en gymnasieexamen

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken
  • Har erfarenhet av att arbeta relationsbyggande, exempelvis erfarenhet av service eller försäljning sedan tidigare

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning samt om du har erfarenhet av att vara ledamot i en bostadsrättsförening.

Vi värderar högt dina personliga egenskaper och vi tror att du är:

  • Affärsorienterad
  • Resultatinriktad
  • Relationsskapande
  • Har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift

Som en del av denna process kommer vi att genomföra en kreditkontroll om du kommer till ett slutskede.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Ort: Stockholm, Danderyd

Ansökan

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan snarast då våra intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via e-post till: jobb@brandsakra.se innehållande personligt brev och CV.

Vi ser fram emot att få tal del av din ansökan snarast då våra intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av: Jonas Hallberg, 070-310 09 01

Om Brandsäkra 

Brandsäkra är specialiserade på brandskydd i fastigheter. Vår affärsidé är att förebygga och förhindra brand. Vi besiktar, underhåller och installerar brandskydd. Bland kunderna återfinns fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner. Vi är medlemmar i SVEBRA och Brandskyddsföreningen.

Brandsäkra utsågs 2019, 2020 och 2021 till Gasell av Dagens Industri. 2020 fick Brandsäkra ta emot utmärkelsen Årets företagare av Företagarna.

Brandsäkra är specialiserat på brandskydd. Vi kan det här.  Vi utför besiktningar, installerar och underhåller. Vi utbildar också inom brandskydd.

Vi erbjuder våra tjänster i hela Sverige.

BRANDSÄKRA AB
Vendevägen 90
182 32 Danderyd
0771-19 22 00

 

FÖLJ OSS:

 

Copyright® 2024 |  Brandsäkra AB | INTEGRITETSPOLICY