Brandsäkra med Brandsäkra

Vi gillar att göra brandsäkerhet enkel och säker. Vi har tagit fram några olika lösningar för att underlätta brandskyddsarbetet. Enkelt kan man beskriva det som att ni själva bestämmer hur mycket engagemang och tid ni vill spendera med ert brandskyddsarbete och Brandsäkra möter upp med resterande del. Välj mellan vår allt-i-ett-lösning som innebär att vi utför allt inom SBA som krävs för att uppfylla de lagkrav som ställs. Vill ni istället sköta det löpande SBA arbetet själva så hjälper vi er att komma igång.

Brandskyddsansvarig™ för BRFer

Med Brandskyddsansvarig™ säkerställer du att brandskyddet fungerar idag, imorgon och om ett år – det garanterar vi. Enklare kan det inte bli att brandsäkra fastigheten.

 

Nu har vi gjort det lite enklare för dig som är ansvarig.

 

Som del i styrelsen för en bostadsrättsförening ansvar du för att fastighetens brandskydd fungerar. Det är ett lagkrav. Brandskyddsansvarig™ är särskilt framtagen för Bostadsrättsföreningar för att tillföra kunskap om brandskydd och säkerställa kontinuitet.

Detta ingår i tjänsten Brandskyddsansvarig™

 • Uppstart av Systematiskt Brandskyddsarbete, (SBA)
 • Löpande uppdatering av SBA dokumentation inkl årlig revision
 • Service av fastighetens brandskyddsutrustning
 • Egenkontroll av fastighetens brandskydd 4 ggr/år
 • Genomgång och revidering av brandskyddsdokumentation
 • Informationspaket om brandskydd till boende

Säkerställ brandskyddet och SBA arbetet med Brandskyddsansvarig™ så garanterar vi att ert brandskydd fungerar även imorgon.

Brandskyddsledare™ för fastighetsägare

 

Genom tjänsten Brandskyddsledare™ säkerställer du kompetens inom brand så att brandskyddet fungerar idag, imorgon och om ett år. Som Brandskyddsledare™ ser Brandsäkra till att verksamheten uppfyller regler och krav om brandskydd.

 

Tjänsten Brandskyddsledare™ är för alla kunder oavsett kunskapsnivå. Vi kan vara vägledande eller helt och hållet styra verksamheten till rätt nivå. Vår målsättning är att uppnå ett skäligt brandskydd med fokus på kostnadseffektiva lösningar och rätt prioritering..


Detta ingår i Brandskyddsledare™

 • Uppstart av Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA)
 • Genomgång av verksamheten i relation till regler och krav
 • Säkerställ underhåll och service av brandskyddsutrustning
 • Åtgärdsplan som koordineras med fastighetens underhållsplan
 • Rådgivning och konsultation avseende brandskyddsfrågor

Kontakta oss så tar vi fram en offert eller fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig.

Brandskyddsbesiktning för fastighetsägare och BRF

Brandskyddsbesiktningen är en nulägesanalys av fastighetens brandrisker och brandskydd. Besiktningen är grunden i allt brandskyddsarbete. Fastighetens svaga punkter dokumenteras så att ni kan identifiera och åtgärda brandriskerna.

 

Besiktningen genomförs av en brandkonsult som går igenom fastighetens allmänna utrymmen som exempelvis trapphus, källare, förråd, soprum och vind. Besiktningen dokumenteras och resultatet går vi igenom tillsammans så att ni har möjlighet att ställa frågor om ni har några funderingar.

Rapporten beskriver nuläge i text och med bilder från fastigheten och ger förslag till förbättringar som ni kan genomföra. Rapporten ger konkreta förslag på vad som bör genomföras för att bygga upp ett fungerande systematiskt brandskyddsarbete.

Detta ingår:

 • Platsbesök och genomgång av fastigheten
 • Riskinventering
 • Inventering av byggnadstekniskt och övrigt brandskydd
 • Rapport med nulägesbeskrivning och förslag till förbättringar
 • Genomgång av rapport och svar på egna frågeställningar

Just nu 5 975:-
+ moms för fastighet med två uppgångar. För större fastigheter kontakta oss så tar vi fram en offert eller fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta mig!

Använd gärna formuläret eller ring 0771 – 19 22 00

Namn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Kontakta mig angående SBA eller besiktning

Kontakta mig, jag har frågor om brandskydd

Meddelande

Vi arbetar regionalt och Brandsäkras kunder finns idag över hela Sverige. Hör av dig om du vill att vi besöker er fastighet!